Oma tarina


Henkiseen ja syvän feminiinin polkuun ja matkaani seksuaaliseen voimaantumiseen on kuulunut kolme vaihetta: 

1. Noin 30-vuotiaana koin henkisen heräämisen, melko yllättäen ja elämäni mullistui hyvin radikaalisti. Löysin valon sisältäni. Tulin tietoiseksi, että en ole ajatukseni ja tunteeni, pystyn tarkkailemaan niitä ja erottamaan ne todellisesta itsestäni. Tässä vaiheessa, yhteydessä tietoisuus-kotiini elämääni tuli puhdas ravinto, jooga ja meditaatio ja myös vaihe, jossa luulin, että olen jo perillä!

2. Tämä vaihe aktivoitui traumaattisen synnytyksen jälkeen tultuani äidiksi. Tulin lapsen syntymän ja äitiyden myötä tietoiseksi, että feminiini minussa oli rikki ja piilossa ja kaipasi kovasti näkyväksi tulemista ja voimaantumista. Samoin sisäinen lapsi tuli näkyväksi. 

Tämä vaihe, yhteys sydän-kotiin oli pitkä ja ajoittain kivinen. Se sisälsi myös hyvin kipeän avioeron, jossa sisäinen lapseni sekä feminiini todella nousivat esiin, jotta pystyin parantaa ne ja antaa niille rakkautta aina uudelleen ja uudelleen. 

3. Tässä vaiheessa löysin yhteyden vielä syvemmälle, ns. syvään feminiiniin ja löysin kykyni tuntea vielä syvemmin tunteita, jotka olivat olleet piilossa, menettämättä tietoisuuttani. Tässä vaiheessa, yhteyden löytämisessä keho-kotiin löysin lopulta luonnollisen seksuaalisuuteni ja nautintoni, joka oli täysin erilaista kuin ennen!

Viestini on: seksuaalinen voimaantuminen ja orgastisuuden löytäminen itsestä on mahdollista, vaikka olisit kokenut traumaattisia ja kipeitä asioita! 

Olen löytänyt täysin uuden, jumalallisen ja ekstaattisen nautinnon itsestäni, joka ei riipu kumppanista tai mistään ulkopuolisesta. Se on sisäsyntyisesti minussa, ja se on myös sinussa, kun kuorimme esiin sen erilaisten toksisten uskomusten, ohjelmointien ja tunnelukkojen alta. 

Videolla kerron omasta voimaantumispolustani sekä Omista seksuaalivoimasi - yksilövalmennuksesta!