Oma tarina


Minulla oli turvallinen lapsuus ja melko tavallinenkin elämä, kunnes koin henkisen heräämisen vuonna 2009. 

Herätessäni uuteen tietoisuuteen, näin maailman täysin uusin silmin. Loin itseni ja minäkuvani uudelleen ja tajusin elämän mahdollisuudet, jotka olivat aiemmin olleet piilossa minulta. Löysin myös kodin sisältäni, kun aiemmin olin etsinyt epätoivoisesti onnea ulkoisista asioista ja hakenut hyväksyntää heikolle itsetunnolleni. 

Henkinen matkani alkoi, kun aloin puhdistaa kehoani luonnollisen ravinnon avulla. Tästä kirjoitin myös suositussa Quinoaa-blogissani sekä esikoiskirjassani "Uusi päivä (2012). 

Tällä syvällä matkalla itseeni - johon lähdin, on kuulunut monenlaisia vaiheita, jotka ovat pompotelleet ees taas: Korkeissa valotiloissa eläminen, unelmakumppanin löytäminen, traumaattinen synnytys, tietoinen parisuhde, oman feminiinisyyden eheyttäminen ja naisten sydänpiirit, traumaattinen ero ja sydämen totaalisärkyminen. 

Olen saanut elämältä sekä sitä, mitä halusin ja myös sitä, mitä todellakaan en olisi halunnut. Mutta niin se matka taitaa täällä mennä, aika monella! Kun kasvamme kokonaisiksi, tulee meidän nostaa valoon se, joka on meiltä piilossa - siihen elämä kyllä antaa jokaiselle oikeat tilanteet ja tapahtumat, joita emme voi aina kontrolloida. 

Olin kehittänyt ja työstänyt itseäni monella osa-alueella ja monella tavalla. Eron myötä ymmärsin kuitenkin, että seksuaalisuus oli asia, jota minun tulisi vielä "kehittää" itsessäni. Olin ulkoistanut sen niin, että odotin liikaa kumppaneiltani, ja tämän seurauksena koin väistämättä pettymyksiä ja turhautuneisuutta. En omistanut seksuaalisuuttani vaan odotin huomiota liikaa ulkoapäin. Lisäksi tajusin, että en ollut kehossani seksuaalisuudessa vaan liikaa päässäni...

Tässä tiivistelmä erilaisista ristiriidoista, joita olen kokenut seksuaalisuuteeni liittyen: 

  • Halusin olla seksikäs ja haluttava, nauttia pyyteettömästi (ja hävyttömästi) seksistä ja olla ylipäänsä vapautunut seksuaalisesti. (Mutta en ollut!) 
  • Sen sijaan olin kahden pienen lapsen äiti ja omaksunut vahvan äiti-identiteetin ja tiedostin oman sukulinjani haasteet ja haavat tässä aihepiirissä ja tunnekehossani. 
  • Tiesin myös, että olisi ihana haluta seksiä ja nauttia siitä paljon, mutta arjen prioriteeteissa seksuaalisuus oli asia, joka oli monesti to-do -listallani syystä tai toisesta ei ehkä siellä etusijalla. 
  • Lisäksi - olin henkisesti herännyt ja tiesin, että seksuaalisuus on jotain kaunista ja pyhää - jopa villiä, mutta en vielä oikein ymmärtänyt, mitä se tarkoittaisi täysin kehon tasolla. Tuntui, että jotkin osat olivat erillään toisistaan ja että sydämeni ja seksuaalisuuteni välissä oli jokin muuri. 
  • Minulla oli myös traumoja synnytyksestäni sekä lukuisia negatiivissävytteisiä kokemuksia, - turhautumista, vihaa ja pettymystä seksistä aikaisempien kumppaneiden kanssa. 
  • Nämä kaikki primitiivisessä kehossa olevat "alemmat" tunteet olisin todellakin halunnut kieltää henkisen identiteetin omaavalta itseltäni. 
  • Olin myös tyytymätön kehooni ja ulkonäkööni ja vertailin itseäni jatkuvasti muihin. 

Lopulta tajusin, kuinka olin suorittanut miehiä ja parisuhteita löytääkseni sen jonkun puuttuvan palasen, joka oli omalla kohdallani TARKOITUS LÖYTÄÄ ITSE.

Kun sanoin KYLLÄ ja päätin ottaa vastuun tästä osa-alueesta, löysin koulutuksen, jonka avulla sain valtavasti ymmärrystä, tietoa ja tukea omaan seksuaalisuuteeni ja tunnetyöhön. Tämän todella monipuolisen ja holistisen koulutuksen kautta löysin itsestäni täysin uuden seksuaalisuuden, joka on pyhää, jumalaista, villiä ja eläväistä. 

Ja tämä seksuaalivoima on minussa. Se on minussa, tässä ja nyt. Tulin kotiin. ITSEENI. KEHOONI.

Kun sitouduin tälle matkalle, vedin lopulta puoleen myös ihanan kumppanin, jonka kanssa voimme jatkaa elämän ihmeellistä tutkimusmatkailua!

Koulutus (rakkaus, seksuaalisuus- ja parisuhdevalmentaja by Layla Martin), jonka kävin yhdistää ymmärryksen neurobiologiasta + energioista ja näiden kombinaatio on se, joka monesti puuttuu terapeuteilta tai valmentajilta. 

Sillä syvempi muutos tässä asiassa ei tapahdu mielen tasolla (korteksissa) vaan vaatii syvemmälle menemistä itseemme, hermoston uudelleen koodausta sekä ymmärrystä energioiden vaikutuksesta. Sillä puramme jopa tuhansia vuosia meissä olleita ohjelmointeja, liittyen seksuaalisuuteen, rakkauteen ja intiimiyyteen! 

Ne eivät purkaannu vain: antamalla neuvoja, tietoa tai kannustamalla. Ne purkaantuvat, kun tietoisuuden tilamme muuttuu - ja tämä valmennus tekee tilaa sille aina uudelleen. 

Liian moni tyytyy liian vähään, koska oikea ymmärrys ja työkalut puuttuvat! Uskon, että meillä jokaisella on mahdollisuus kokea syvää, ekstaattista nautintoa ja intiimiä yhteyttä, kun löydämme tien ja sanomme KYLLÄ itsellemme!