Orgastinen nainen 

- yoni-kivi - onlinevalmennus -

Orgastinen nainen - yoni-kivi onlinevalmennus

Omatoimisesti läpikäytävä syvällinen ja holistinen online-valmennus voimaantumiseen omassa seksuaalisuudessasi!

Katso lisäksi: 

ORGASTINEN NAINEN -ONLINE - VALMENNUKSESSA

 • Pääset sisäistämään ja kehollistamaan nautintoa ja feminiinistä seksuaalisuutta mielekkäästi kurssimateriaalien ohjattujen harjoitusten muodossa (materiaalit lähinnä video + audio - muodossa)

 • Luot uutta, rakastavaa yhteyttä yoniisi ja naisen kehoosi yoni-kiven ja muiden harjoitusten avulla

 • Ymmärrät paremmin naisen orgastisuuteen vaikuttavia asioita

 • Nostat tietoisuuteesi varjo-osia ja tunteita, jotka kaipaavat huomioitasi ja rakkautta, jotta voit nauttia vapaammin!

 • Saat paljon oppia ja ymmärrystä, työkaluja ja harjoituksia voimaantumiseen sekä parantumiseen seksuaalisuudessa

 • Opit kannattelemaan itseäsi, lisäämään sisäistä turvaa ja maadoitusta

 • Opit omistamaan seksuaalivoimasi ja tulemaan OMAVARAISEKSI sekä MAGNEETTISEMMAKSI naiseksi!

 • Saat kurssin ja harjoitukset itsellesi lopullisesti käyttöösi (ei vain kurssin ajan)

Kun sitoudut kurssille ja nautintoosi, sinulla on:

 • Vahvempi ja parempi yhteys kehoosi ja omaan feminiiniseen seksuaalisuuteesi
 • Tiedät vahvemmin omat tarpeesi ja rajasi - tiedät milloin sanoa EI.
 • Osaat nauttia aistillisuudesta ja seksuaalisuudesta uudella tavalla
 • Elämässäsi on enemmän nautintoa ja tulet orgastisemmaksi päivä päivältä!

VALMENNUS SISÄLTÄÄ: 

6 johdonmukaisesti etenevää, omassa tahdissa opiskeltavaa osiota, joista jokainen sisältää pohjustuksen aiheeseen sekä teemoihin liittyvät harjoitukset, jotka tukevat sinua paremmassa yhteydessä omaan yoniisi, seksuaalisuuteen, nautintoon ja feminiiniseen energiaasi. Suurin osa harjoituksista on suunniteltu yoni-kiven kanssa tehtäviksi, mutta sopivat tehtäviksi myös ilman kiveä. 

Tilatessasi kurssin, saat tarvittavat tiedot oman yoni-kiven tilaamisesta Suomessa sekä ohjeistuksen harjoittelun aloittamiseen. 

Kun hankit kurssin, saat pääsyn kurssialustaan, joka on käytössäsi rajattoman ajan. 

OSIOT:

Tervetuloa - osio ja tarvittavaa perustietoa yoni-kivi harjoittelusta

Osio 1: Uusi rakkaussuhde itseen ja feminiininen seksuaalisuus

Osio 2: Viaton seksuaalisuus ja seksuaalisuuden 5 vaihetta

Osio 3: Nautinnon alkemia

Osio 4: Parantuminen seksuaalisuudessa

Osio 5: Jumalatar-koodaus

Osio 6. Orgastinen nainen


Saat oston jälkeen pääsyn kurssille 1-2 päivää tilauksesta!

Kun käyt valmennusta läpi, voit tarpeen mukaan tilata harjoittelun tueksi 1-3 yksilöllistä valmennussessiota, jotka tukevat tavoitteeseesi pääsyä! Nämä ovat lisämaksullisia!


Olen Heidi Harju, valmentajasi Orgastinen nainen- kurssilla. Olen ollut elämässäni pitkään hukassa seksuaalisuuteni kanssa, enkä osannut nauttia siitä tasolla, jonka tiesin sisälläni olevan mahdollista. Esikoislapseni myötä koin traumaattisen synnytyksen, joka rikkoi minut, kehoni ja seksuaalisuuteni pitkäksi aikaa.

Myöhemmin sydämeni särkyi sirpaleiksi avioeron myötä ja kehostani nousi kohdattavaksi tunteita, jotka olin painanut elämässäni sivuun suorittaessani aiemmin elämää. hyläten kehoni, tunteeni ja todellisen yhteyden itseeni ja luonnolliseen seksuaalisuuteeni. Sain tässä prosessissa todella ymmärtää, mitä varjotyö on ja lopulta koulutukseni myötä löysin oikean tavan käsitellä ja vapauttaa tunteita.

Tunnetyön ohella (puhdistamisen polku) aloin löytämään ihan uuden seksuaalivoiman ja nautinnon itsestäni! Tajusin, että olin aiemmin ulkoistanut seksuaalivoimani kumppaneilleni ja nyt on viimeistäänkin aika löytää feminiininen tapa nauttia!

Toimin nyt oppaanasi ja tukenasi säkenöivään, elävään ja aitoon seksuaalisuuteesi, parempaan yhteyteen itsesi, kehosi ja yonisi kanssa sekä luonnollisen, orgastisen nautinnon kanssa, joka on sinun synnyinoikeutesi. En väitä, että tämä matka on nopea tai helppo, mutta sille sitoutuminen vie sinua kohti ekstaattisia, intiimejä ihmissuhteita sekä parisuhdetta, jonka sydämessäsi tiedät olevan mahdollinen!


Merkittävintä kurssilla oli ihan ensimmäinen g-piste orgasmi koko elämäni aikana ja ihan itse sain sen aikaan!!!!

Kurssi antoi todella paljon ajatuksia itsestäni ja omasta seksuaalisuudestani. Se vahvisti omaa näkemystäni siitä, että saan olla juuri niin seksuaalinen kuin olen, vaikka minun on annettu ymmärtää jotain muuta.

Koen olevani vapautuneempi suhteessa omaan kehooni ja yoniini. yonini ei ole enää vain salainen sopukka vaan osa minua. Tulen varmasti mietiskelemään näitä asioita kurssin päättymisen jälkeen ja harjoitukset pidän takuulla loppuelämäni. - Anne

Kurssi on ollut todella käänteentekevä monella tapaa omalla matkallani. Olen päässyt käsittelemään tosi syvällä olleita vanhoja tunteita, joiden olemassaoloa en ole välttämättä edes tiedostanut.

Matka itseeni on syventynyt ja vahvistunut. Suhteeni yoniini ja seksuaalisuuteeni on ehdottomasti muuttunut! Olen ymmärtänyt, että minulla on lupa sanoa ei ja vetää omat rajani. Voin sallia itselleni nautinnon. Ja minulla on lupa koskettaa omaa kehoani. Olen ollut hyvin lukossa seksuaalisuuteni suhteen ja siihen on liittynyt paljon ulkopuolelta tullutta kontrollia ja uskomuksia, häpeää. Nyt se on alkanut muuttua ja vapautua. Työtä on tehtävänä, mutta se palkitsee.

Kiitos Heidi todella paljon kurssista! Luomasi turvallinen tila mahdollisti oman avautumisen syvemmin itseeni ja omiin kipukohtiini. Tämä työ mitä teet on niin tärkeää! - Satu

Tämä kurssi on ollut todella tarpeellinen, monia asioita avaava kurssi minulle! Tämä oli upea startti elämänkestävälle matkalle. Yoni-kivellä on ollut selvästi ihana vaikutus jo nyt, vaikka tiedän, että vasta alussa olen tällä matkalla. - Ruusu