Yksilövalmennus

Rakastu itseesi ja luonnolliseen seksuaalisuuteesi! 

Mehukas matka omaan feminiiniseen seksuaalivoimaasi ja syvään intiimiyyteen itsessäsi ja ihmissuhteissasi!

Sinulle joka: 

  • Et pysty nauttimaan seksistä haluamallasi tavalla itsesi tai kumppanin kanssa
  • On vaikea tunnistaa / kommunikoida omia tarpeita / rajoja seksuaalisuudessa
  • Haluat enemmän! Sekä rakkautta että seksuaalista nautintoa. 

Suhde omaan itseemme on kaikkein tärkein suhde elämässämme. Sen heijastuksia ovat kaikki muut ihmissuhteet elämässämme. Me jokainen kaipaamme elämäämme aitoa intiimiyttä; olla paljas, aito ja voimakas toisen tai toistemme kanssa.

Harvalla meistä on kuitenkin ymmärrys ja työkalut siihen, miten voimme vaikuttaa siihen, että saamme syvän, intiimin ja eheän suhteen itseemme ja etenkin niihin osiin, jotka koitamme pitää piilossa. Juuri nämä osat, jotka kiellämme itsessämme - usein tiedostamatta - estävät meitä kokemasta sitä, mitä syvimmillään kaipaamme.

Sinä olet jo tehnyt pitkää matkaa omalla henkisen kasvun polullasi. Olet opiskellut ja työstänyt omia blokkeja, tunnelukkoja, haitallisia uskomuksia, käynyt kursseja, lukenut kirjoja...Jotain kuitenkin vielä puuttuu, eikä elämäsi heijasta ulkoisesti sitä, minkä tiedät ja tunnet olevan mahdollista.

Oletko kuullut, että:

  • Tehdessämme tunnetyötä, olisi hyvä tehdä tuplasti enemmän nautintoharjoituksia- tämä tukee energioitamme ja pääsemme sutjakkaasti ja nautinnollisemmin eteenpäin kasvussamme
  • Kun täytämme itseämme niistä kohdista, jotka ovat vajaita tai tyhjiä, tulee elämä vastaan ja alkaa myös ulkoisesti vastata siihen, mitä olemme sisäisesti?
  • Voitko sanoa, että olet omavarainen - ei vain fyysisesti, mutta etenkin seksuaalisesti ja emotionaalisesti?

Seksuaalivoima on ehkä maailman eniten ulkoistettu voima. Naiset ovat tottuneet määrittelemään oman seksuaalisuutensa ulkoapäin; sitä, kuinka haluttavia he ovat muiden silmissä tai ylipäänsä he liittävät seksuaalienergian aina kumppaniin - johonkin, joka on itsemme ulkopuolella! Ei ihme, että saatamme elää ajoittain puutetilassa kaivaten sitä satujen prinssi pelastajaa.

Lisäksi tämä patriarkaattinen aika on saanut meidät suorittamaan seksiä ja olemaan enemmänkin päässä kuin kehossamme. Nainen on oppinut miellyttämään kumppaniaan, eikä edes usein tiedä todellisia tarpeitaan.

Nyt on todellakin se hetki, kun kannattaa tutustua itseen syvemmin ja opetella antamaan keholle kaikki se, mitä se on pitkään odottanut.

Seksuaalienergia ja tunne-energia ovat käytännössä samaa energia. Kun liikutamme toista, se vaikuttaa toiseen. Kun uskallamme ottaa tunnetyöhön rohkeasti ja aktiivisemmin sensuaalisuuden ja seksuaalienergian mukaan, ja herättelemme uinuvan villinaisemme, alkaa elämässämme tapahtua jotain hyvin eläväistä!

Kun omistat seksuaalivoimasi, et enää hae itsesi ulkopuolelta jotain, mikä täyttäisi tyhjät kohtasi. 

" Nautin seksistä enemmän kuin koskaan ja myös keholliset tuntemukset ovat muuttuneet! En edes tiennyt, että olin vielä jarrutellut oman kumppanini kanssa oman seksuaalisuuteni näyttämistä, nyt en tee enää sitäkään!! En usko, että nauttisin näin paljon ilman tätä valmennusta! Kiitos! ♡

Annoin itselleni luvan edetä omassa tahdissani! Siitä kokemastani syyllisyydestä sain luopua kokonaan! Se on tuonut vapautta, itsevarmuutta ja lisännyt oman seksuaalisuuteni hyväksyntää. Läsnäolosi oli mieletöntä, kiitos!

Palautit myös mun ajatuksenjuoksun aina sopivasti, kun oli harhautunut liian kauas aiheen ääreltä :D Sain keskittyä vain omiin tuntemuksiini ja tunsin miten sain kannattelua. Olet ensimmäinen valmentaja/ystävä, joka on luonut tällaisen tunteen!" - Sonja 43 v.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Valmennus kulkee johdonmukaisesti ja intuitiivisesti, huomioiden sinun lähtöpisteesi, kuunnellen ja katsoen tarpeitasi, energioitasi ja mahdollisuuksia tässä hetkessä.

Valmennus sisältää livesessioiden (online) lisäksi kotona tehtäviä hengitys- ja nautintoharjoituksia. Kun sanot kyllä valmennukselle, sitoudut tekemään myös omalla ajallasi harjoituksia. 

Tämä matka tehdään itse, mutta valmentajana toimin rinnallasi ohjaten, tukien, reflektoiden ja pitää turvallista tilaa kohdata itseäsi yhä syvemmin ja laajemmin. Käsittelemme paljon valmennushetkessä nousevia tunteita ja asioita - painotus tulee tilanteesi pohjalta.

Olet toki itse vastuussa omasta kasvustasi ja matkastasi, siitä kuinka sitoudut tähän prosessiin, tavoitteeseesi ja harjoitteisiin. Sinun elämässäsi (ja kalenterissasi) on myös aikaa ja tilaa omalle nautinnolle ja seksuaalivoiman vahvistamiselle. Ja jos ei vielä ole, haluat sitä tehdä sinne juuri nyt!

Valmennuksessa oloni oli turvallinen ja kannateltu, mikä mahdollisti sen, että uskaltauduin avautumaan kipeältäkin tuntuville kokemuksille. Annoit aikaa ja tilaa, jotta saatoin sanoittaa kokemusta aidosti. Tuntui tärkeältä saada kokea häpeää, syyllisyyttä ja vihaa ilman arvostelua ja tuomintaa. Sanomattomat ja alaspainetut sanat saivat tulla kuulluksi, ja sitä kautta koin omistavani oman kokemukseni ja tunsin syvästi oman voimani. Kaikki tunteet saivat tulla koetuiksi ja ilmaistuksi, ja osaat taidolla ja herkkyydellä sekä sanoin että hiljaisuudella kannustaa minua luonnolliseen ilmaisuuni.

Olet aidosti läsnä,feminiinisen herkkä ja vahva. Läsnäolosi tukee ja kannattelee hankalaltakin tuntuvien tunteiden noustessa. Pääsin tutkimaan naiseuteeni liittyviä ajatuksia ja tuntemuksia hyvin voimauttavalla ja kauniilla tavalla kanssasi. Kiitos <3 - Kati

KENELLE TÄMÄ SOPII?

Valmennus sopii sinulle, joka olet todennut, että vanhat tavat toteuttaa rakkautta, parisuhdetta tai seksuaalisuutta eivät enää palvele. Haluat löytää jotain uutta!

Katsomme yksilöllisesti tilanteesi ja sen, sopiiko tämä valmennus juuri sinulle. Mikäli sinulla on selvästi traumaattisia kokemuksia liittyen seksuaalisuuteen, etkä ole käynyt terapiamatkaa, tämä valmennus ei todennäköisesti ole sinulle. 

Tämä valmennus ei ole sinulle, joka: 

  • Uskot, että onnellisuus tulee itsesi ulkopuolelta
  • Et ole valmis pysähtymään oman kehosi ja sydämesi äärelle säännöllisesti
  • Odotat nopeita pikavoittoja ja haluat heti olla "perillä"
  • Haluat elää pelkässä valossa ja high-vibessa 

YONI-KIVI -VALMENNUS

Olen omalla matkallani käyttänyt paljon yoni-kiveä (jade egg / yoni egg), joka on Taoismissa aikoinaan käytetty yoniin (vaginaan) asetettava kivi, joka vahvistaa yhteyttämme omaan seksuaalisuuteemme, kehoomme ja sydämeemme.

Sen avulla voit lisätä tunneherkkyyttäsi yonin alueella, parantaa orgasmejasi, parantaa monia lantion alueen vaivoja sekä puhdistaa vanhoja energioita kehostasi. Yoni-kiven avulla vahvistat myös omia rajojasi, täten et lähde enää miellyttään kumppaniasi. Yoni-kiviharjoittelua voi verrata joogaan, jota teemme voimaantuaksemme seksuaalisuudessa.

Olen erikoistunut myös yoni-kivi -valmentajaksi ja yhdistän sitä mielelläni valmennukseen. Kivi ei kuitenkaan ole välttämätön valmennukseen osallistumiselle, voimme katsoa yhdessä tilanteen mukaan palveleeko sen käyttö kokonaisuutta ja tavoitteitasi! 

"Heidin valmennuksissa saan upota turvalliseen, parantavaan ja kehon feminiiniä viisautta kunnioittavaan tilaan, jossa saan tulla nähdyksi ja hyväksytyksi kokonaisena naisena kaikkine tunteineni, olivatpa ne omasta mielestäni miten hankalia tai vastenmielisiä tahansa.

Heidin vankka kokemus piirinvetäjänä näkyy valmennuksissa niin, että mikään inhimillinen ei ole hänelle vierasta. Heidi on auttanut minua ilmaisemaan ja vapauttamaan vihaa kehollisesti toisen ihmisen nähden, mikä on aiemmin tuntunut itselleni lähes mahdottomalta. Heidin valmennus tarjoaa upean ja harvinaislaatuisen tilaisuuden päästä kiinni omaan villiin voimaan ja sen ilmaisemiseen " - Hanna-Leena 35 v.

" Olen niin kiitollinen sinulle kaikesta avustasi ja kannattelusta. Miten sitä onkin koko elämänsä ohittanut oman kehonsa tarpeet. Nyt tuntuu siltä, että paras on vielä edessäpäin. Mitä paremmin tutustun omaan kehooni ja nautintooni, sitä valmiimpi olen sitten sille sopivalle kumppanille. Tämä on aivan mullistava ajatus, oman nautinnon omistaminen ja kumppanin valitseminen siitä käsin.

Valmennuksen kautta ymmärsin entistä syvemmin, että minussa on jo kaikki mitä tarvitsen voidakseni elää täysipainoista ja antoisaa elämää. Kasvattajan roolin transformoiminen oli huikea kokemus, ja toi uudenlaista varmuutta ja turvallisuuden tunne sisälläni vahvistui. Valmennus oli eheyttävää sekä voimaannuttavaa.

Osaat pitää tilaa ja kannatella hienosti läpi vaikeidenkin kokemusten.

Nina 52v.

Valmennuksessa suurin oivallus oli varmasti se, että olen pakottanut itseäni seksuaalisesti olemaan jotain mihin en ole ollut valmis tai mitä en ole halunnut. Toinen iso oivallus oli se, että opin viemään huomion kehoon ja sen tuntemuksiin sen sijaan että käsittelisin seksuaalisuutta pääasiassa mielen kautta. Se tuo rauhaa ja syvyyttä kokemukseen. 

Opin myös kunnioittamaan naisen kehoa ja sen ihmeellistä voimaa erityisesti yoni-kiven avulla. Yhteys kehoon sen kanssa harjoitellessa on vahvistunut. Olen alkanut tuntea uudenlaista energiaa ja voimaa itsessäni!

Koin, että Heidi oli hyvin läsnä sessioissa. Parasta oli varmasti se, että Heidi loi rauhallista tilaa yhdessä tehdyissä harjoituksissa, kun itse olisin kiirehtinyt eteenpäin. Koin että Heidillä on vahva intuitio ja rohkeutta kohdata valmennettava. Harjoitukset valittiin tilanteen mukaan joko etukäteen tai usein vasta tapaamisessa. Näidenkin valinnassa ja ohjaamisessa Heidin intuitio toimi erinomaisesti, ja harjoituksista tuli todella syvällisiä. - Mari

Oletko kiinnostunut, mutta epäröit vielä tutustumisvalmennusta? Laita viestiä ja kerro hieman tilanteestasi! Palaan sinulle ♡