Yksilövalmennus

Haluatko löytää upean feminiinin seksuaalivoimasi & kokea syvempää ja laajempaa nautintoa? 

Valmennus sopii sinulle, jos:

Haluat löytää oman villin ja pyhän feminiinin nautintosi ja omistaa seksuaalivoimasi

Sinun on vaikea nauttia seksistä haluamallasi tavalla itsesi tai kumppanin kanssa

Sinun on vaikea tunnistaa / kommunikoida omia tarpeita / rajoja seksuaalisuudessa

Haluat enemmän! Sekä rakkautta että seksuaalista nautintoa. 

Valmennuksen jälkeen olen hyväksyvämpi itseäni, kehoani, tunteitani ja tarpeitani kohtaan, seksuaalisuuteni on luonnollisempaa ja nautinnollisempaa, olen rennompi ja osaan nauttia kokonaisvaltaisemmin elämästä, omistan nautintoni, enkä odota täyttyväni ulkopuolelta. Omistan itseni kokonaan! Olen vapaa ja upea juuri näin. 
Harjoitukset menivät syvälle ja vaikuttivat kokonaisvaltaisesti puhdistaen, tuoden tietoisuutta, varmuutta, rohkeutta, turvaa ja vapautta! Yoni-kiven kautta yhteys seksuaalisuuteeni on vahvempaa ja täydentävää. Iso kiitos aivan valtavan ihanasta valmennuksesta, tavastasi ohjata, olla läsnä! Tuot samantien säihkyvän energian ympärillesi! - Teija 35v.

Meillä monella naisella on syvätason ohjelmointina se, että olemme jotenkin vajaita omassa seksuaalisuudessamme ja tarvitsemme kumppanin tuomaan meille puuttuvan palasen. Meitä ei ole valitettavasti opetettu siihen, että meissä on jo kaikki voima ja kyky nauttia täysin omasta seksuaalisuudestamme.

Olemme oppineet, että kumppani tuo meille nautinnon ja se, kuinka haluttavana hän meidät kokee, määrittelee myös seksuaalisuutemme ja arvokkuutemme naisena. 

Tämä uskomus on toksinen. Se on saanut meidät kokemaan itsemme puutteellisena ilman kumppania. Se on saanut meidät ulkoistamaan nautintomme toiselle. Jos kumppania ei jostain syystä ole - olemme tyhjiä tai vajaita, kuinka hullua!

Sinä olet jo tehnyt pitkää matkaa omalla henkisen kasvun polullasi. Olet opiskellut ja työstänyt omia blokkeja, tunnelukkoja, haitallisia uskomuksia, käynyt kursseja, lukenut kirjoja...Jotain kuitenkin vielä puuttuu, eikä elämäsi heijasta ulkoisesti sitä, minkä tiedät ja tunnet olevan mahdollista.

Miltä kuulostaa:

  • Miltä kuulostaa se, että elämässäsi kauneusrutiinina on oma nautintoharjoitus, jossa kytkeydyt omaan kehoosi, tunteisiin ja seksuaalisuuteesi säännöllisesti. Olet ravittu nautinnossasi syvätasolta ja tunnet oman kehosi ja nautintosi. Tällöin et myöskään tyydy yhtään vähempään!
  • Haluatko yhdistyä omaan yoniisi ja seksuaalisuuteesi ja tulla tästä voimasta käsin ihmissuhteisiin?
  • Haluatko lopettaa voimasi pois antamisen kumppanille? Haluatko transformoida elämäsi nautinnolla ja olla se säkenöivä seksuaalisuudesta nauttiva nainen - sisältä ulos. Eli ei ketään muuta varten, vaan sinua itseäsi! Koska se tekee sinut niin onnelliseksi!
  • Kun omistat seksuaalivoimasi, et enää hae itsesi ulkopuolelta jotain, mikä täyttäisi tyhjät kohtasi. 

Videossa kerron omasta matkastani ja Omista seksuaalivoimasi - yksilövalmennuksesta!

Tutustumisvalmennus

  • Tututumisvalmennuksessa saat selkeyttä, mitä todella haluat ja tarvitset ja onko tämä valmennus sinulle paras tässä kohtaa
  • Saat syvällistä näkemystä omaan tilanteeseesi, kirjallisen koosteen tapaamisesta ja sopivan harjoituksen, jolla pääset eteenpäin matkallasi!
  • Tutustumisvalmennus on maksuton, mutta vastaa etukäteen kysymyksiin, kun buukkaat ajan!

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Valmennus kulkee johdonmukaisesti ja intuitiivisesti, huomioiden sinun lähtöpisteesi, kuunnellen ja katsoen tarpeitasi, energioitasi ja mahdollisuuksia tässä hetkessä.

Valmennus sisältää livesessioiden (online) lisäksi kotona tehtäviä hengitys- ja nautintoharjoituksia. Kun sanot kyllä valmennukselle, sitoudut tekemään myös omalla ajallasi harjoituksia. 

Tämä matka tehdään itse, mutta valmentajana toimin rinnallasi ohjaten, tukien, reflektoiden ja pitää turvallista tilaa kohdata itseäsi yhä syvemmin ja laajemmin. Käsittelemme paljon valmennushetkessä nousevia tunteita ja asioita - painotus tulee tilanteesi pohjalta.

Olet toki itse vastuussa omasta kasvustasi ja matkastasi, siitä kuinka sitoudut tähän prosessiin, tavoitteeseesi ja harjoitteisiin. Sinun elämässäsi (ja kalenterissasi) on myös aikaa ja tilaa omalle nautinnolle ja seksuaalivoiman vahvistamiselle. Ja jos ei vielä ole, haluat sitä tehdä sinne juuri nyt!

" Nautin seksistä enemmän kuin koskaan ja myös keholliset tuntemukset ovat muuttuneet! En edes tiennyt, että olin vielä jarrutellut oman kumppanini kanssa oman seksuaalisuuteni näyttämistä, nyt en tee enää sitäkään!! En usko, että nauttisin näin paljon ilman tätä valmennusta! Kiitos! ♡

Annoin itselleni luvan edetä omassa tahdissani! Siitä kokemastani syyllisyydestä sain luopua kokonaan! Se on tuonut vapautta, itsevarmuutta ja lisännyt oman seksuaalisuuteni hyväksyntää. Läsnäolosi oli mieletöntä, kiitos!

Palautit myös mun ajatuksenjuoksun aina sopivasti, kun oli harhautunut liian kauas aiheen ääreltä :D Sain keskittyä vain omiin tuntemuksiini ja tunsin miten sain kannattelua. Olet ensimmäinen valmentaja/ystävä, joka on luonut tällaisen tunteen!" - Sonja 43 v.

Valmennuksessa puramme jopa tuhansia vuosia meissä olleita ohjelmointeja, liittyen seksuaalisuuteen, rakkauteen ja intiimiyyteen. Ne eivät purkaannu vain puhumalla, antamalla neuvoja, tietoa tai kannustamalla. 

Ne purkaantuvat, kun tietoisuuden tilamme muuttuu ja pääsemme kehoomme - ja tämä transformatiivinen valmennus tekee tilaa sille aina uudelleen. Sillä syvempi muutos tässä asiassa ei tapahdu mielen tasolla (korteksissa) vaan vaatii syvemmälle menemistä itseemme (limbiseen sekä primitiiviseen osaamme), hermoston uudelleen koodausta sekä ymmärrystä energioiden vaikutuksesta. 

Liian moni tyytyy liian vähään, koska oikea ymmärrys ja työkalut puuttuvat! Uskon, että meillä jokaisella on mahdollisuus kokea syvää, ekstaattista nautintoa ja intiimiä yhteyttä, kun löydämme oikean tien ja sanomme KYLLÄ itsellemme!

YONI-KIVI -VALMENNUS

Olen omalla matkallani ja asiakkaideni kanssa käyttänyt paljon yoni-kiveä (jade egg / yoni egg), joka on Taoilaisuudessa aikoinaan käytetty yoniin eli vaginaan asetettava kivi, joka vahvistaa yhteyttämme omaan seksuaalisuuteemme, kehoomme ja sydämeemme.

Sen avulla voit lisätä tunneherkkyyttäsi yonin alueella, parantaa orgasmejasi, parantaa monia lantion alueen vaivoja sekä puhdistaa vanhoja energioita kehostasi. Yoni-kiven avulla vahvistat myös omia rajojasi, täten et lähde enää miellyttämään kumppaniasi. Yoni-kiviharjoittelua voi verrata joogaan, jota teemme voimaantuaksemme seksuaalisuudessa.

Olen erikoistunut myös yoni-kivi -valmentajaksi ja yhdistän sitä mielelläni valmennukseen. Kivi ei kuitenkaan ole välttämätön valmennukseen osallistumiselle, voimme katsoa yhdessä tilanteen mukaan palveleeko sen käyttö kokonaisuutta ja tavoitteitasi! 

" Olen niin kiitollinen sinulle kaikesta avustasi ja kannattelusta. Miten sitä onkin koko elämänsä ohittanut oman kehonsa tarpeet. Nyt tuntuu siltä, että paras on vielä edessäpäin. Mitä paremmin tutustun omaan kehooni ja nautintooni, sitä valmiimpi olen sitten sille sopivalle kumppanille. Tämä on aivan mullistava ajatus, oman nautinnon omistaminen ja kumppanin valitseminen siitä käsin.

Valmennuksen kautta ymmärsin entistä syvemmin, että minussa on jo kaikki mitä tarvitsen voidakseni elää täysipainoista ja antoisaa elämää. Kasvattajan roolin transformoiminen oli huikea kokemus, ja toi uudenlaista varmuutta ja turvallisuuden tunne sisälläni vahvistui. Valmennus oli eheyttävää sekä voimaannuttavaa.

Osaat pitää tilaa ja kannatella hienosti läpi vaikeidenkin kokemusten.

Nina 52v.

" Omista seksuaalivoimasi - valmennuksen avulla olen avautunut rakasteluun nopeammin ja sain loistavia vinkkejä ja varmistuksia omille aiemmille oivalluksilleni. 

Valmennuksen myötä turvallisuuden, hidastamisen tunne on tuonut rakasteluun voimaa myös kumppanini puolelta ja olen osannut selittää paremmin mitä haluan. Harjoitukset olivat todella voimakkaita ja hyviä, vaikka siirryin aina seuraaviin asioihin valmennuksen jälkeen, niin ne kuitenkin jäivät elämään kehossani. Eli vaikutus säilyi ja prosessi eteni, vaikka ihmiselämässä tein jo aivan muita asioita! 

Koin henkilökohtaisen yhteyden Heidiin voimakkaana, turvallisena ja luottamuksellisena. Tunsin, että hyväksyt minut juuri sellaisena kuin olen. Aivan ehdottomasti suosittelen valmennusta!" - Sonja

Tutustumisvalmennus

  • Tututumisvalmennuksessa saat selkeyttä, mitä todella haluat ja tarvitset ja onko tämä valmennus sinulle paras tässä kohtaa
  • Saat syvällistä näkemystä omaan tilanteeseesi, kirjallisen koosteen tapaamisesta ja sopivan harjoituksen, jolla pääset eteenpäin matkallasi!
  • Tutustumisvalmennus on maksuton, mutta vastaa etukäteen kysymyksiin, kun buukkaat ajan!